Tyger, solskydd & inredningsdetaljerTyger

Gardintyger är vår främsta specialitet. Vi på Gardinhuset lagerför ett mycket stort sortiment tyger, och har även ett brett beställningssortiment.

Vårt mål är att ha något för alla, både vad gäller stil och prisklass. Hos oss finner du allt från väletablerade svenska märken som Svanefors och Kinnamark, till ny dansk design från Pagunette och Diva Home, samt innovativ design från finska Vallila. Besök gärna deras inspirerande hemsida, www.vallilainterior.fi!

Vi säljer självklart också dekorstänger, skenor och andra gardintillbehör.


                              

Solskydd

Solskydd av olika slag är en stor del av vår verksamhet, och det finns idag en mängd olika alternativ att välja mellan. Färgglada, svarta eller klassiskt vita lamellgardiner, rullgardiner i snygga vävar med en ek-, valnöt- eller aluminiumlist nedtill; persienner i olika bredder och färger; valmöjligheterna är oändliga.

Solskydd ska inte bara vara funktionellt och praktiskt, det ska också vara snyggt!

Vi på Gardinhuset har både solskydd för måttbeställning, samt ett lager av rullgardiner i fasta mått.

För mer information och inspiration, besök www.luxaflex.se.

Inredningsdetaljer

Det är ofta detaljerna som är pricken över i. Snygga kuddar i soffan, ett fräscht överkast på sängen att matcha gardinerna, en tuff vaxduk på köksbordet, en egendesignad tygtavla på väggen, en skön pläd i läshörnan, en mysig lampa på soffbordet. Alternativen är många för att skapa en personlig miljö.
Vi har detaljerna som skapar helheten.